Informátor (2020-01-31) – HÍR TV

27
60Könnyen lehet, hogy a januári volt a Jobbik utolsó kongresszusa. Jakab Péter lenne az egykori radikális párt utolsó elnöke? Erre a kérdésre kereste a választ az Informátor stábja.

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon:
► a honlapunkon:

Nguồn:https://dantrithegioi.com/

27 COMMENTS

 1. gyerekek,és ez meg van mindenkinek?!
  ki ne hagyjátok…csak felnőtteknek‼️

  https://www.vadhajtasok.hu/2020/01/31/igy-hugyozzak-le-a-jobbikos-nemzeti-televizio-musorvezetojet-perjes-zoltant/

 2. Dani ba.meg, ez kurva nagy! Kijöttök a bírósági teremből és egyből neki esel mint riporter! Imádtam!! Hatalmas. Sikítottam rajta. A némber lakás tolvaj, mint valami mérgezett egér úgy rohangált! 😂😂😂😂😂😂

 3. Komolyan mondom, ennyi félrebeszélő, össze vissza hantázo fél proletár figurát még egyetlenegy pártba sem hordott össze a szél. Rémiszto ezeket látni, hallgatni. És durva, hogy ugyanezek egykor még 20%-on is álltak. Mondjuk mostanra tényleg lefőtt nekik a kávé.

 4. Bírom az Informátor zenéjét! Annyira rávilágítotok a dolgokra! Így tovább Dani! Az Informátoron keresztül mindent átlátunk!!! 🙂

 5. Ezek nem köpik szembe magukat? Ezek milyen emberek? Botrány, hogy mennyi magyar embert becsaptak, szélhámos, mocskos szar bagázs! Képes a gyurcsánnyal együtt vigyorogni a parlament lépcsőjén, de nem tud közösséget vállalni vele! Ez a jakab egy pszihopata elmebeteg, és a társai se külömbek!

 6. danika! Ugyan kik is álltak össze gyurcsányékkal egy színpadon az ominózus, igazságkereső Gyöngyösy beszéd után? Csak nem a mára bolsevikká vált fidesz prominens képviselői? Akik folytatván ezen szellemi elődeik törvénytelen aljasságait, Egerben is listázták a szavazókat? Vagy a fideszhez kötődő Dr. Mohácsy Ügyvédi Irodáról mikor lesz szó, akik a börtönbizniszen a legtöbbet, több mint 800 milliót kaszáltak?

 7. Volt idő amikor a Jobbikkal szimpatizáltam de 2018 április nyolcadikán teljesen elvesztettem a hitemet a politikában.
  Később amikor megismerkedtem a tényekkel váltam kormánypárt szimpatizánssá
  Óriási a Jobbik színeváltozása
  Csurka már 2009-ben tudta a Jobbikról a valóságot
  https://m.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612/1605404072911739/?type=3&source=57

 8. ha már azt a szerencsétlen Varga Damn Andreát fikázzátok. Gyurcsány és Orbán ideje alatt hány és hány embert lakoltattak ki? hm? 🙂

 9. azért Jakabról nem készült sok anyag… nem találtatok eleget? 🙂 erre a szerencsétlen Varga Damnra kellett rárepülni? szegény tök súlytalan… 😀 ez olyan mintha valaki le akarná járatni a fideszt meg a kormányt és a lepkefinggal egyenlő Semjén Zsotyáról készítene lejárató videót.

 10. csütörtökön volt Niedermüller ellen a tüntetés? hozzáteszem nagyon helyesen… az oda kivonuló tömeg magát antirasszistának jegyzete… hát elég végigolvasni a kommenteket és ez a sok burkolt zsidózás a Jákobozással… szánalmas… ez jellemző a nagy bator és keresztény jobboldalra… lehet szídni a jobbikot és a politikusait és hozzáteszem kell is… de ne valakinek a származásával jöjjünk már… meg azzal, hogy hogyan néz ki… Németh Szilárd gyönyörű egy teremtés igaz? Orbán is egy adonisz testével van megáldva… 😀 ja nem… egy politikust a tettei miatt bíráljunk már ha szabad kérni.

 11. Hajrá Fidesz! Csak így tovább! 2010 óta fél millióval zuhant a népesség, az ország 10%-a már roma. Egyre több a no go zóna Borsodban. 80ezer Európán kívülinek adtatok letelepedési engedélyt. Csak így tovább!
  Mindenki más hazaáruló kutya. Maradjon csak 3 millió Fidesz nyugger az országban meg a sok ukrán meg kínai akit behívtatok.

 12. Arra is emlékszek hogy magyarország ot szétrabolták 1985-óta a mai napig. Pártoktól függetlenül, minden politika megszállja magyarországot és kirabolja. 😠

 13. Gyucsány nem megoszó, hanam hazug tolvaj személyiség. A nagyhatalmu zsidokkal együtt. Aki vele szobaáll pusztuljon, a korrupt politikusokkal együtt. Éljen Orbán és őt segitő Mészáros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here